Offcanvas Info

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

1000 medlemmer det skal fejres

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vi kvitterer med 2 stk "1000 medlemmer" annoncer som du kan bruge. De har en gyldighed på 6 måneder

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail

Få point til annonce
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 250 point du kan bruge på en annonce
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Aarhus basert fotobueau Øxenholt Foto og TV søger flere fotografer i hele landet, da de får flere opgaver ind både inden- og udenfor 112 fotos. 112 fotos er fotos fra udrykningsopgaver. 

Øxenholt Foto & TV er det bedste fotofirma i Danmark, og leverer billeder og video til alle de store medier. 

Ligenu kan vi godt bruge nogle i Esbjerg/Varde, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg, fortæller indehaver Per Øxenholt til Reklamesoejle.dk. Derudover kunne Øxenholt Foto & TV også bruge flere fotografer i Vejle samt Fyn. 

Vi er også begyndt at få opgaver ind indenfor fotoopgaver med kendte, fortsætter indehaveren, og fortsætter "Vi får flere opgaver Østjylland også udenfor 112 fotos, og der kan vi godt bruge 4 mand mere i Aarhus."

For at komme i betragtning, er det en betingelse at man har bil tilrådighed, et godt kamera - gerne spejlrefleks, da mobiltelefon ikke kan bruges. Hvis du har dette, så hører Øxenholt Foto & TV gerne fra dig. 

Firmaet søger for arbejdsbeklædning samt pressekort efter en prøveperiode. Der er tale om freelancevilkår, hvor der sker afregning for billeder der sælges til andre medier. 

Er du interesseret i at blive en del af Øxenholt Foto & TV, så send en SMS til Per på 22818174

"Vi sætter etik i højsæde og arbejder efter presseetiske regler, hvorfor vi også taler om regler og fotoetik ved en ansættelsessamtale" når Per Øxenholt lige at fortælle, inden han er på vej til den næste fotoopgave til et af de store mediehuse.

Du kan også læse mere om Øxenholt Foto & TV på deres facebookside - den finder du ved at klikke her

 

Har du også set disse annoncer