Offcanvas Info

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

1000 medlemmer det skal fejres

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vi kvitterer med 2 stk "1000 medlemmer" annoncer som du kan bruge. De har en gyldighed på 6 måneder

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail

Få point til annonce
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 250 point du kan bruge på en annonce
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Nu går facebookgruppen Reklamesøjle Tønder online og udvider det geografiske område

Tidligere var der rundt om i hver by en reklamesøjle hvor forskellige reklamer for produkter, events og så videre. Disse reklamesøjler er forsvundet, men er nu genopstået i digital form med Reklamesoejle.dk. 

For små to år siden blev der etableret en lokal reklamesøjlegruppe på Facebook, som stødt og roligt har vokset sig stor nu, så nu vil vi gerne videre med vores lokale gruppe der har over 700 medlemmer. Det fortæller Ruben Baagøe Jacobsen og Søren Malchow, der står bag facebookgruppen Reklamsøjle Tønder.

Vi udvider derfor nu og går online med en webside tillige, så vores medlemmer og erhvervsdrivende skal opslå commercielle opslag op på siden.

Initiativtagerne bag Reklamesoejle.dk har noteret os, at der har været flere initiativer her under corona-krisen, hvor man har rettet blikket mod detailhandlen for at hjælpe denne videre.

Gennem hele vores facebookgruppes levetid, har vi haft vores blik rettet mod hele området som også omfatter håndværk, service, turisme, spisesteder samt foreningsmeddelelser mm udover også detailleddet, da vi er til for nærmest alle både annoncører og brugere af platformen. Dette fortsatte blik fortsætter vi naturligvis med udtaler initiativtagerne.

Udvider med webplatformen Reklamesoejle.dk

Med den nye side, så kan vi bedre komme med nyheder om hvad der sker i området commercielt set, fortæller Søren, og fortæller videre, at nu kan folk også tilmelde sig vores nyhedsmail, så det bliver nemt at få gode tilbud og nyheder ind på mailen.

Det er ikke altid at man lige ser alle notifikationer fra Facebook, så med en mailbesked, er det nemmere at se de gode tilbud vores gruppemedlemmer lægger op, tilføjer Ruben

Tidligere har vi kun koncentreret os om commercielle opslag indenfor Tønder kommune, men med den nye Reklamesoejle.dk så udvider vi også samtidig det geografiske område til i første omgang at omfatte det sønderjydske område, og går det går så udvider vi løbende det geografiske område.

Vi forventer meget af den nye side med de mange features vi har indbygget i opslagsenheden, der er på vores webplatform.

Annonceplatform med direkte 2-vejskommunikation mellem annoncør og gæsten.

Eksempelvis kan vores annoncører komme i direkte dialog med vores brugere, da man kan sende beskeder mellem annoncør og brugeren ligesom på Facebook og andre online medier.

Desuden kan vi nu også præsentere på Reklamesoejle.dk at vi kan tilbyde artikler, hvor vi kommer ud og laver foto/videoartikler hos den enkelte annoncør.

Det er blot et par af de mange elementer vi har fået indbygget, og vi er meget glade for at vi nu kan gå online med denne webplatform.

Stor søgning på at fortælle om events

I vores facebookgruppe Reklamesøjle Tønder har vi oplevet, at man foreninger mm ønsker at gøre reklame for deres arrangementer og events. Derfor har vi også sørget for at der er mulighed for at opslå arrangementer på den digitale reklamesøjle, ligesom man så på den gammeldaws reklamesøjle i byerne, hvor lokale arrangementer blev offentliggjort.Ønskes interviews eller yderligere oplysninger er pressen velkommen til at kontakte Ruben Baggøe Jacobsen på tlf. 2789 0145 eller Søren Malchow på 6089 6379 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Venlig hilsen Ruben Baggøe Jacobsen og Søren Malchow, initiativtagerne til Reklamesoejle.dk

 

Har du også set disse annoncer

NYHED! Sprit Sprit Sprit Sprit hænderne - og vis d ...