Offcanvas Info

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

1000 medlemmer det skal fejres

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vi kvitterer med 2 stk "1000 medlemmer" annoncer som du kan bruge. De har en gyldighed på 6 måneder

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail

Få point til annonce
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 250 point du kan bruge på en annonce
Søndag, 20 juni 2021 16:19

Lokalrådene i Tønder er glade for landdistriktskoordinator

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Tønder Kommune har i en spørgeskemaundersøgelse spurgt de 27 lokalråd i kommunen, om de er glade for at have en landdistriktskoordinator tilknyttet. 15 af rådene har svaret, og langt størstedelen af rådene udtrykker stor tilfredshed med koordinatorens arbejde.

På en skala fra 0 til 10, hvor 10 er det bedste og 0 er det laveste, har 80 procent af lokalrådene givet Tønder Kommunes landdistriktskoordinator et 8-, 9- eller 10-tal for dennes arbejde det seneste år. 

I Landdistrikts- & Bosætningsudvalget i Tønder Kommune glæder man sig over de gode tilbagemeldinger fra lokalrådene.

"Det er glædeligt, at så stor en del af vores lokalråd udtrykker tilfredshed med landdistrikts-koordinatorens arbejde. Det er jo et forholdsvis nyt initiativ, og derfor har vi været spændte på, at se hvordan de har taget imod det ude i lokalområderne. Helt overordnet må vi sige, at der er al mulig grund til at glæde sig over den feedback vi har modtaget", fortæller Finn Hansen, der er næstformand i Landdistrikts- & Bosætningsudvalget.

Flere af lokalrådene peger i undersøgelsen fx på, at de oplever at landdistriktskoordinatoren har gjort kontakten til kommunen mere direkte, at de har fået god inspiration til nye ideer og initiativer, og at indsatsen har gjort en positiv forskel i forhold til at få gennemført nye ideer.

Landdistrikts- & Bosætningsudvalget arbejder for udviklingen af kommunens landdistrikter og for at tiltrække nye borgere til Tønder Kommune. Og udvalgets medlemmer udtrykker i forbindelse med den nye undersøgelse, at der er stor tilfredshed med landdistrikts- såvel som bosætnings-koordinatoren arbejde.

"Det er positivt, at der generelt er tilfredshed ude i lokalrådene med det arbejde landdistrikts-koordinatoren udfører. Udvikling af vores lokalområder og tiltrækning af nye borgere til Tønder Kommune er væsentlige indsatsområder. Derfor er det vigtigt, at vi i udvalget løbende forholder os til, hvilke indsatser der skal prioriteres højest af både landdistrikts- og bosætningskoordinatoren", fortæller formanden for Landdistrikts- & Bosætningsudvalget, Leif Høeg Jensen. 


Funktionen som landdistriktskoordinator i Tønder Kommune er forholdsvis ny, og er oprettet med midler fra Kommunalbestyrelsens Visions- og Strategipulje. Bevillingen løber frem til og med 2022.

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.

Har du også set disse annoncer