Offcanvas Info

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

1000 medlemmer det skal fejres

Tilmeld dig vores nyhedsmail og vi kvitterer med 2 stk "1000 medlemmer" annoncer som du kan bruge. De har en gyldighed på 6 måneder

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail

Få point til annonce
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få 250 point du kan bruge på en annonce
Lørdag, 29 maj 2021 18:29

Ny uddannelse til plejefamilier kommer til Tønder

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Til efteråret får alle pleje- og netværksfamilier i Tønder Kommune tilbudt at tage første modul af PUP-uddannelsen, og dermed blive klædt endnu bedre på til det store arbejde det er, at være plejefamilie. 

Socialudvalget er i gang med at udvikle plejefamilieområdet i Tønder Kommune, og ønsker blandt andet at styrke området gennem uddannelse, hvor kommunens plejefamilier bliver bedre klædt på til at løfte den store og vigtige opgave det er, at være plejefamilie.  

Derfor oprettes første modul af PUP-uddannelsen (Professionshøjskolernes Uddannelse til Plejefamilier) nu lokalt i Tønder kommune i efteråret 2021, hvor alle pleje- og netværksforældre i Tønder Kommune tilbydes en gratis plads. Uddannelsen er normalt forbundet med et selvbetalt deltagergebyr, men Tønder Kommune tilbyder alle sine pleje- og netværksfamilier en gratis plads på første modul. 

Tønder Kommune har i samarbejde med UC SYD flyttet denne del af uddannelsen til Tønder, således at der opstår et lokalt læringsmiljø og afstand ikke bliver en hindring for plejefamilierne. 
 
"Vi er rigtig glade for vore plejefamilier i Tønder Kommune og anerkender den store opgave de løfter hver eneste dag. Derfor er jeg glad for, at kunne tilbyde alle pleje- og netværksfamilier i Tønder Kommune første modul på uddannelsen helt gratis. Vi håber at rigtig mange plejefamilier tager imod tilbuddet og at vi derved får skabt et stærkt, lokalt læringsmiljø og noget netværk internt mellem plejefamilierne", fortæller Peter Christensen, der er formand for Socialudvalget i Tønder Kommune. 

Fredag den 4. juni afholdes der et informationsmøde, hvor bl.a. UC Syd fortæller om indholdet i uddannelsen og en plejefamilie fortæller, hvad uddannelsesforløbet har betydet for deres arbejde som plejefamilie. 

Informationsmødet afholdes fra kl. 9:30 - 11:00 i Tønder Kulturhus.  Tilmelding til mødet er nødvendig jf overholdelse af COVID19 retningslinjer. Kontakt sekretær Mette Nissen på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.

Har du også set disse annoncer